neděle 12. prosince 2010

U DIVADLA

Celý svět je v pohybu a je potřebou neposedných vyměnit starou židli za novou lavici. Ovlivněte váš život setkáním s životy jiných, třeba tím ovlivníte i ten můj. 


Vláďa Mikulec je podnikavý člověk, který neposedí dlouho na jednom místě. Sice má na pracovišti své křeslo, ale zkuste ho na něm najít. Inu obchod se musí hýbat a lidé kolem něj samozřejmě s ním. Když neposedává doma před monitorem svého amatérského filmu, tak bude nejspíš sedět v letadle, aby si vzápětí přesedl za volant pronajatého vozu a jel za svým naplánovaným snem. On se i na své dovolené neustále někam přesunuje. Možná je to pracovní deformace geodetů co pořád něco proměřují a mapují. Kdyby se nám z toho světa pořád nevracel na tu svou Folkovou chalupu, tak by si jeden myslel, že je snad na útěku a pohybem se vlastně skrývá. Je těžké zastihnout ho i na jeho chalupě. Stále někam jezdí, sváží odpady, dováží lidi a pořizuje zásoby pro své kamarády, aby jim tam bylo dobře. Pro zisk to asi nedělá, když i to pivo co tam vozí prodává za nákupní cenu, čímž hrubě narušuje pravidla tržního hospodářství. Zkuste ho, ale napadnou pro nekalou soutěž, když vám své služby věnuje zdarma nebo dodá za režii, která nevydělává. Když chcete potkat tak neposedného člověka, tak si ho musíte ohlídat sami. Hodně vám pomůže, když budete na jeho stránkách sledovat akce, kterých se můžete zúčastnit i vy. Už zítra 7.10.2oo9 chystá první zaváděcí jamování co se obejde bez marmelády. V restauraci U DIVADLA má od 18 hod rezervovaný salónek pro 45 nekuřáků. Chce tak navázat na tradici předešlých prvních střed v měsíci, kdy už kapacita U TŘÍ BOJOVNÍKŮ nestačila. Kdo trochu na něco hraje nebo zpívá, hospoda je mu dostatečným pódiem, chtěl by zamaskovat svůj potencionální alkoholismus za roušku hraní s kamarády je prý vítán. Samozřejmě můžou dorazit i abstinující a čajem změkčilé osoby co jdou spíš po chlapech a dobrém jídle. Kuřáci a opilci ať raději naslouchají od baru v druhé části lokálu. Protože na nic nehraji, ani nezpívám ku prospěchu přítomných, rozhodl jsem se udělat něco pro ekonomickou krizi alespoň útratou v hospodě a zítra dorazím. 


P.S. Prosím pány ať se laskavě oholí a nechají si vyžehlit košile, dámám doporučuji trvalou, případně makeup jestli ho potřebují, osoby hledané ať nezapomenou na falešné kníry a paruky, protože vás budu fotit.

Příslušná neslušná fotodokumentace se bude nacházet zde:


starší 


nejstarší 


Galerie bude průběžně doplňovaná a přihlašovací jméno i heslo je stejné, jako u předešlé starší a nejstarší. 

Pozor od roku 2o11 se akce koná v Restauraci Balbínka Naproti.

http://www.balbinka.cz/naproti.php

Janek (Zdeněk Janeček) 

Žádné komentáře: